JSport.roJSport.ro
Tenter Cupa Romaniei
FOTO Noemi Arman

Cupa României rămâne singura consoloare a sezonului pentru echipa de baschet masculin U-BT Cluj, care a pierdut miercuri finala mică în faţa Stelei şi a încheiat Liga Naţională pe locul 4.

În aprilie elevii lui Marcel Ţenter au câştigat Cupa României, învingând în finală CSM Oradea la ea acasă şi îşi confirmau locul între favoritele câştigării titlului în Liga Naţională. U-BT a trecut cu bine de prima rundă a play-off-ului, învingând cu 3-1 la general CSU Sibiu, iar în semifinale sorţii i-au adus-o în faţă pe aceeaşi CSM Oradea.

Clujenii au controlat primul meci, din deplasare, însă l-au cedat în cele din urmă, asta şi pe fondul unui arbitraj care le-a iscat nemulţumirea. A urmat o a doua victorie a orădenilor, iar la Cluj U-BT a reuşit să smulgă doar o izbândă, în meciul 3, în timp ce jocul 4 a fost tranşat categoric, la 20 de puncte, de Oradea, care s-a calificat astfel în finală, alături de BC Mureş.

Cupa, singura consolare

Clujenii au intrat în finala mică alături de Steaua, o confruntare ce se decide după sistemul cel mai bun din trei meciuri, dar au fost învinşi atât în deplasare cât şi acasă, miercuri şi au încheiat sezonul în afara podiumului.

“Este cam puţin pentru echipa noastră acest loc 4, ne-am ridicat puţin moralul cu Cupa României, asta mă mulţumeşte, însă în campionat am terminat din păcate pe locul 4… un final de sezon puţin mai amar dar deocamdată trebuie să ne mulţumim doar cu Cupa României”, a declarat după ultimul meci al sezonului căpitanul Theodor Jucan.

 

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.