JSport.roJSport.ro

Cele două meciuri de baschet disputate unul după altul, vineri seara, în Sala Sporturilor „Horia Demian” au adus bucurie doar în rândul echipei masculine U-Banca Transilvania, care a câştigat fără prea mari emoţii cu BC Timişoara. În schimb, fetele de la „U” Cluj nu au marcat niciun un punct în ultimele trei minute ale jocului cu ICIM Arad şi au pierdut pentru a doua oară în acest sezon pe teren propriu.

Elevii lui Mihai Silvăşan s-au impus cu 98-81 (22-25, 28-18, 23-19, 25-19) în prima etapă a returului, după un joc în care le-au intrat perfect aruncările de trei puncte. Cu 15 reuşite din 27 de încercări, doar Rasic marcând şapte dintre ele, clujenii au avut un procentaj de 55% de la linia de trei puncte, timişorenii neavând prea multe şanse în faţa unei ofensive aproape perfecte a clujenilor.

Cu Dykes, Rasic şi Pustozvonov în mare formă, U-BT a controlat fără prea mari probleme acest joc şi rămâne liderul Ligii Naţionale, cu doar o înfrângere până acum.

„Din punct de vedere ofensiv, am avut un meci bun, am reușit să înscriem multe puncte, am avut 15 reușite de la distanță, cu procentaje extraordinare la toate aruncările, îmi felicit băieții pentru asta! În apărare am avut unele momente în care am avut probleme, însă le-am rezolvat și nu s-a pus problema învingătoarei pe finalul meciului”, a spus Mihai Silvăşan la finalul  meciului.

După aproximativ 45 de minute de la finalul partidei de baschet masculin, fetele de la „U” Cluj şi ICIM Arad au început meciul lor din etapa a doua a returului sezonului regulat. Într-un joc în care începutul şi sfârşitul au fost punctele slabe ale elevelor lui Dragan Petricevic, oaspetele au câştigat cu 76-69 (23-10, 20-27, 14-22, 19-10).

„U” a debutat slab în meci, în primele patru minute şi jumătate marcând doar două puncte, ultimele trei minute fiind oarecum asemănătoare, arădencele izbutind un „run” de 10-0. Inconstanţa le-a dăunat în acest meci clujencelor, Universitatea suferind al treilea eşec din acest sezon, însă al doilea consecutiv.

În funcţie de rezultatele din această etapă, în care are loc şi derby-ul Sepsi Sf. Gheorghe-CSM Târgovişte, „studentele” ar putea coborî chiar pe locul patru în clasament. Mai jos puteţi vedea câteva fotografii de la ambele meciuri disputate astăzi.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.