JSport.roJSport.ro
foto: sportuldoljean.ro
foto: sportuldoljean.ro

Cel mai aşteptat meci al etapei a 21-a din Liga Naţională de baschet masculin a avut loc aseară în Oltenia, acolo unde SCMU Craiova s-a impus cu 91-81 în faţa clujenilor de la U-Banca Transilvania.

Toţi ochii, însă, au fost aţintiţi asupra americanului Darius Hargrove, cel care a făcut din nou un meci perfect, de data aceasta chiar împotriva echipei pentru care a jucat până la începutul acestui an. Americanul, nemulţumit de statutul pe care îl avea la Cluj, a plecat la Craiova şi a marcat peste 20 de puncte în patru din cele cinci meciuri jucate până ieri, Hargrove repetând „figura” şi miercuri seara, atunci când i-a înscris 27 de puncte formaţiei pregătite de Marcel Ţenter. Cinci coşuri din opt încercări de la două puncte, dar şi patru aruncări reuşite de la linia de trei puncte au contribuit decisiv la victoria Craiovei, Hargrove fiind şi jucătorul gazdelor care a stat cel mai mult pe teren, 34 de minute.

De partea cealaltă, fostul său rival pe post de la Cluj, Kyndal Dykes a reuşit 19 puncte, Filip Adamovic, cu 20 de puncte, fiind cel mai bun marcator al clujenilor. „A fost un meci aprig disputat, pe care din păcate l-am pierdut, la mare luptă. Am avut momente în care puteam schimba soarta jocului, însă niște greșeli foarte simple în apărare ne-au împiedicat să obținem un rezultat pozitiv”, a spus antrenorul clujenilor, citat de site-ul clubului.

Paradoxal, însă, după acest meci pierdut U-BT a urcat un loc în clasament şi a ajuns pe poziţia secundă, profitând şi de eşecul celor de la BC Mureş în deplasarea de la Galaţi. Sâmbătă, clujenii şi mureşenii se vor întâlni în meci direct în Sala Sporturilor „Horia Demian”, partida făcând parte din ultima etapă a sezonului regulat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.