JSport.roJSport.ro

DykesCel mai bun marcator în sezonul în curs la U-BT Cluj, Kyndall Dykes, a izbutit doar 3 puncte în cel de-al doilea meci pierdut la Oradea, iar fanii echipei s-au întrebat ce s-a întâmplat cu favoritul lor.

În primul joc de la Oradea, cedat “la mustaţă” de clujeni, cu 72-71, după ce au avut controlul pe cea mai mare parte a jocului, Dykes a stat puţin mai bine, înscriind 13 puncte, după ce a evoluat 32 de minute. În cea de-a doua partidă, Dykes a fost utilizat mai puţin, doar 24.30 de minute, reuşind să bifeze însă numai 3 puncte.

Forma arătată de Dykes, în special în ultimul meci, nu este întâmplătoare, fiind cauzată de anumite probleme cu care se confruntă sportivul, potrivit antrenorului Marcel Ţenter: “Are probleme medicale, de aceea l-am utilizat un timp mai scurt. S-a antrenat puţin înainte de primul joc la Oradea, a dorit să joace şi ne putem scoate pălăria în faţa lui, pentru că în loc să aleagă să se menajeze a vrut să fie în teren, să ne ajute”, a declarat Marcel Ţenter.

Potrivit tehnicianului, problemele baschetbalistului american, care vizează laba piciorului, au apărut în urmă cu aproximativ două săptămâni. Încrâncenarea meciurilor cu orădenii s-a concretizat şi în lovituri încasate de sportiv, unele intenţionat în zona afectată, potrivit informaţiilor noastre, ceea ce încetineşte refacerea completă. Chiar dacă nu este la 100% din potenţial, Dykes va fi pe teren în partidele cu CSM Oradea din Sala Polivalentă, conform lui Ţenter.

Meciul 3 al semifinalei Cluj-Oradea este programat miercuri de la 19.45 la Sala Polivalentă, iar jocul 4 va avea loc vineri, de la ora 20.15.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.