JSport.roJSport.ro
foto: sptfm.ro
foto: sptfm.ro

Steaua CSM Eximbank Bucureşti şi U-Banca Transilvania Cluj se vor întâlni, din nou, miercuri după-amiază, de data aceasta într-o restanţă din etapa a cincea a Ligii Naţionale.

Deşi, iniţial, meciul trebuia să se desfăşoare în Sala Polivalentă din Bucureşti, derby-ul de miercuri a fost mutat în Sala Regimentului de Gardă “Mihai Viteazul” din Capitală, acolo unde roş-albaştrii îşi dispută majoritatea meciurilor din campionat. Decizia a fost luată “din motive logistice”, potrivit oficialilor stelişti, astfel că la partida de mâine vor putea asista doar în jur de 300 de spectatori.

Fani-U-BT-Cluj-Steaua-7Astfel, în doar patru zile va fi creată o diferenţă uriaşă de asistenţă la două meciuri între aceleaşi echipe, în partida jucată sâmbătă în Sala Polivalentă clujeană luând parte 5.300 de spectatori, un nou record pentru un meci de Liga Naţională.

Cele două formaţii sunt vecine în clasament, pe locurile şapte şi opt, însă clujenii pot ajunge la egalitate de puncte cu prima clasată în cazul unei victorii. “Probabil, miercuri steliştii vor fi mai proaspeți fizic, aşa că va fi extraordinar de greu. Sper să avem concentrarea să executăm ce antrenăm, astfel ca în momentele decisive să fim mai clari și să ne apropiem victoria”, a prefaţat tehnicianul clujenilor, Marcel Ţenter, duelul de mâine, care va începe la ora 17:30, în direct pe Digisport.

În meciul de sâmbătă, clujenii s-au impus cu 83-71, după întâlnirea de mâine steliştii mai având o restanţă de disputat, săptămâna viitoare, cu BC Mureş, în deplasare.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.