JSport.roJSport.ro
foto: Silviu Cristea

Elevele lui Dragan Petricevic au jucat azi primul meci al semifinalei Ligii Naţionale contra echipei CSM Târgovişte, 69-65. În prima jumătate ,,U” Cluj a fost condusă, dar după ieşirea de la vestiare “studentele” au fost mai motivate, iar acest lucru s-a văzut şi în jocul prestat. Taneisha Harrison a fost jucătoarea care a reuşit cele mai multe puncte, 15, iar Andra Mandache a stat cel mai mult timp pe parchet, 40 de minute.

Dragan Petricevic nu a fost prea mulţumit de jocul fetelor sale, dar acum se gândeşte la meciul al doilea, care ar putea asigura calificarea în finală.

,,Nu am jucat cel mai bun baschet al nostru, dar era, pe undeva, şi de aşteptat. Apar şi momentele mai puţin bune sau lipsa de inspiraţie pentru că acolo am suferit foarte mult în primele 20 şi ceva de minute. Pe urmă am ridicat foarte mult intensitatea în apărare şi asta a făcut rezultatul la final. Am reuşit să trecem de la -12 puncte la +8. Asta a fost serie de 20 de puncte. Trebuie să uităm cât de repede acest meci. A fost foarte greu să joci primul meci acasă împotriva unei echipe care e, poate, cea mai experimentată din punct de vedere individual din campionatul intern. Trebuie să ne odihnim şi să ne gândim ce avem de făcut pentru meciul din Târgovişte”, a declarat Dragan Petricevic.

Meciul retur se va juca marţi la Târgovişte, iar dacă va fi nevoie calificarea se va decide vineri la Cluj-Napoca,

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.