JSport.roJSport.ro

IMG_1457U-Banca Transilvania Cluj va întâlni, duminică, pe SCMU Craiova, în etapa a 23-a a Ligii Naţională, prima din faza a doua a campionatului.

Trupa lui Marcel Ţenter este obligată să câştige majoritatea meciurilor pentru a fi sigură că va intra în play-off de pe primul loc, antrenorul clujenilor subliniind că fiecare joc este extrem de important în privinţa campionatului. Primul test va fi la Craiova, acolo unde Hargrove şi colegii săi au câştigat meciul disputat în urmă cu două etape, în sezonul regulat.

“Începem o nouă fază în campionat, o fază foarte importantă, în care fiecare echipă va încerca să se poziţioneze cât mai bine înainte de play-off. De acum, fiecare meci are o semnificaţie mare, deoarece fiecare victorie sau înfrângere va cântări mult în clasamentul final. Ne-am pregătit intens în această săptămână şi ne gândim doar la victorie. Întâlnim o echipă experimentată, o echipă puternică din punct de vedere ofensiv”, a spus Ţenter, citat de site-ul oficial, înainte de meciul cu Craiova.

Tehnicianul lui U-BT nu poate conta, însă, pe Tudor Jucan pentru această partidă, căpitanul clujenilor având o accidentare care necesită o săptămână de repaus. SCMU Craiova – U-BT Cluj va avea loc duminică, de la ora 17:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.