JSport.roJSport.ro

img_6806U-Banca Transilvania Cluj va disputa, miercuri seară, derby-ul cu Gaziantep, pentru ocuparea primului loc în grupa G a FIBA Europe Cup.

Deja calificată în faza a doua a competiţiei, formaţia ardeleană speră să o facă de pe prima poziţie, caz în care va fi avantajată în privinţa adversarilor pe care îi poate întâlni mai departe. Jucătorii lui Mihai Silvăşan sunt conştienţi de importanţa acestui joc şi sunt hotărâţi să dea totul pentru victorie.

„Este crucial pentru noi să învingem, să ne menținem ritmul bun din ultimele meciuri. Ne simțim bine după această serie pozitivă, sper să o păstrăm cât mai mult, ne dorim să învingem în fiecare meci. Dacă nu îți dorești victoria, la ce bun să mai intri pe teren? Ne dorim tot timpul să câștigăm. Trebuie să luptăm, mai ales miercuri, această echipă din Turcia are foarte mulți shooteri, își doresc la fel de mult victoria, pentru că și ei vor să fie pe primul loc în grupă, așa că va trebui să luptăm și să fim puternici mental”, a declarat Maxym Pustozvonov.

Meciul cu Gaziantep se va desfăşura mâine, de la ora 20:30 şi este ultimul de pe teren propriu în această grupă, biletul de intrare având o valoare de 20 de lei.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.