JSport.roJSport.ro
foto: Manases Sandor/u-bt.ro

U-Banca Transilvania Cluj a pierdut, 74-82 (21-27, 11-21, 15-17, 27-17), meciul trei al semifinalei cu CSM Oradea, din deplasare.

După o prestaţie slabă mai ales în prima repriză, jucătorii lui Silvăşan şi-au revenit mult prea târziu şi sunt obligaţi să învingă luni pentru a nu avea un nou sezon ratat.

Mult mai determinaţi decât clujenii, orădenii au avut 20 de minute perfecte, reuşind să-i domine pe adversari în lupta sub panou. Lucrurile nu s-au schimbat foarte mult nici în sfertul al treilea, per total jucătorii lui Achim având un avantaj de 23 de puncte.

Fără să conducă măcar o dată în acest meci, clujenii au început cu un „run” de 8-0 sfertul al patrulea şi au reuşit să se apropie la cinci puncte de adversari, cu un minut rămas de jucat. U-BT nu a izbutit mai mult, însă, şi a pierdut la final cu 74-82, iar luni e obligată să câştige meciul al patrulea pentru a nu încheia sezonul din nou cu finala mică.

Dykes, cu 18 puncte, a fost cel mai bun marcator al clujenilor, în timp ce Richard, cu 22 de puncte, a fost cel mai bun orădean.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.