JSport.roJSport.ro

img_5145U-Banca Transilvania Cluj are punctaj maxim după primele două meciuri în grupele FIBA Europe Cup.

Ardelenii au câştigat şi în Turcia, 73-72 cu Gaziantep, după un joc decis pe final, elevii lui Mihai Silvăşan rezistând “bombardamentului” de la linia de trei puncte al gazdelor, turcii reuşind 13 astfel de execuţii. Chiar dacă au revenit de la -12 pe tabelă, reuşind să şi conducă pe final, gazdele nu au avut puterea să rămână în faţa clujenilor, U-BT reuşind să obţină o victorie imensă mai ales la moral.

„A fost un meci intens, însă mă bucur că am fost puternici mental chiar şi când ei au revenit de la 12 puncte şi chiar au condus în ultimul minut. Am venit aici cu un singur scop, acela de a câştiga şi cel mai important este că am reuşit. Îi felicit pe băieţi pentru atitudine şi pentru modul cum au luptat”, a spus antrenorul clujenilor, după un meci văduvit de lipsa internetului în sala din Turcia, nici măcar statistica oficială neputând fi ţinută pe site-ul FIBA.

Potrivit paginii de internet a echipei ardelene, Kyndall Dykes a reuşit 21 de puncte, acesta fiind urmat de Filip Adamovic, 16 puncte şi Vlad Moldoveanu, 10 puncte. În această seară s-a disputat şi celălalt meci al grupei G, KB Peja câştigând cu AEK Larnaca pe teren propriu, 87-82, U-BT fiind lider solitar după două meciuri.

Săptămâna viitoare, clujenii vor întâlni formaţia cipriotă în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.