JSport.roJSport.ro

Dragan PetricevicAntrenorul echipei de baschet feminin a Universităţii Cluj, Dragan Petricevic, şi-a exprimat satisfacţia după victoria obţinută de formaţia sa pe teren propriu cu CSBT Alexandria, în cea de-a 16-a etapă din Liga Naţională de Baschet Feminin, ultimul joc din 2015.

Tehnicianul consideră meciul câştigat luni seară de elevele sale, la o diferenţă de 18 puncte, 64-46, un pas important pentru accederea echipei clujene în play-off-ul Ligii Naţionale, fază în care se califică primele opt clasate.

“Este o victorie de care aveam nevoie ca să continuăm lupta pentru a obţine un loc pentru play-off, ca să fim obiectivi, eu cel puţin asta doresc. În acest moment sunt multe echipe care sunt în avantaj, ca şi lot, ca şi omogenitate, experienţă, faţă de noi, dar doresc să cred că există un progres în joc, la echipă”, a declarat Dragan Petricevic pentru cjsport.ro, după încheierea meciului cu CSBT Alexandria.

Dragan Petricevic, adus pe banca tehnică a echipei acum două luni, a subliniat că îşi doreşte mai multă constanţă din partea unora dintre jucătoare, cu atât mai mult cu cât în ianuarie urmează o perioadă “de foc” pentru clujence, cu şase meciuri programate.

În prezent Universitatea Cluj se poziţionează pe locul 6 în clasamentul Ligii Naţionale de Baschet Feminin, cu 22 de puncte, iar CSBT Alexandria este pe locul 8, cu 19 puncte.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.