JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a obţinut ieri, 3 februarie, o victorie importantă în faţa campioanei ACS Sepsi Sf. Gheorghe, 77-68 (21-20, 22-14, 15-16, 19-18).

Antrenorul ,,studentelor”, Dragan Petricevic, a vorbit despre victoria obţinută împotriva lui Sepsi, dar şi despre prima parte a campionatului.

,,Să ne înţelegem şi să fim foarte corecţi: Sepsi este cea mai puternică echipă şi eu o respect foarte mult, mai ales pentru faptul că a avut 15 victorii consecutive în campionatul intern. Noi am învins doar pentru că s-a simţit dorinţa foarte mare de a câştiga a jucătoarelor mele. Această victorie le aparţine şi nu sunt clişeic. Asta nu înseamnă că echipa adversă nu rămâne în continuare cea mai puternică echipă din baschetul românesc. Practic, noi doar din 2018 am început să jucăm în formulă completă. Mereu a lipsit cineva sau dacă nu a lipst, acel cineva venea doar cu puţine zile înainte de meci. Acum suntem un pic mai omogeni şi campionatul pentru noi se relansează, într-un fel. Sunt foarte fericit că o să fim în această grupă, 1-5, şi ne vom lupta ca să ne clasăm pe un loc cât se poate de bun”, a concluzionat Dragan Petricevic.

Clujencele au terminat sezonul regulat pe locul 5 cu 24 de puncte, având opt victorii şi opt înfrângeri.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.