JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj s-a despărţit de trei jucătoare pe finalul anului 2016, acestea fiind înlocuite cu alte baschetbaliste de valori apropiate, însă lipsa omogenităţii a dăunat echipei pregătite de Dragan Petricevic.

Cu o săptămână înaintea reluării Ligii Naţionale, printr-un meci pe terenul campioanei Sepsi Sfântu Gheorghe, clujencele trebuie să mai treacă printr-un meci de foc, returul cu ICIM Arad, din optimile Cupei României.

A doua competiţie a baschetului românesc mai mult o încurcă pe „U” Cluj în acest moment, lupta pentru titlul de campioană fiind obiectivul principal în acest sezon.

„Avem trei schimbări în lot şi asta se simte foarte mult. În acest moment, Cupa României e un obiectiv greu de îndeplinit, din cauza lipsei de omogenitate a lotului, dar dacă ajungem la turneul final putem să vorbim de cu totul altceva. Meciul acesta cu Aradul a venit la un moment nepotrivit, suntem într-o totală reconstrucţie, dar sunt convins că echipa asta va juca un baschet de calitate în februarie”, a declarat Dragan Petricevic, care o vede în continuare favorită pe ICIM Arad la calificare, în ciuda victoriei la 13 puncte diferenţă obţinută ieri.

Returul va avea loc duminică, de la ora 18:00, în Liga Naţională clujencele aflându-se pe locul trei, cu 10 victorii şi patru înfrângeri.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.