JSport.roJSport.ro

IMG_1269U-BT Cluj-Napoca a pierdut ultimul meci al turului în Liga Naţională de baschet masculin, 65-66, în deplasare la Târgu Mureş, într-un mod interzis cardiacilor. După ce au revenit de la minus 11 puncte în sfertul patru, elevii lui Marcel Ţenter au fost învinşi de un coş cu panoul al lui Goran Martinic, marcat în ultima secundă.

Clujenii aveau în acel moment două puncte avans pe tabelă, 65-63, după ce Pasalic a marcat doar prima „liberă” din cele două avute la dispoziţie, cu şase secunde înainte de final. Pe atacul care a urmat al mureşenilor, Martinic nu a avut altă şansă decât să arunce în disperare la coş de la distanţă, însă norocul a fost cu mureşenii în acest meci, mingea scuturând plasa şi aducând o victorie dramatică gazdelor, 66-65.

Până la evenimentele din ultimele secunde, Mureşul a fost echipa care a controlat jocul în special datorită numărului mult mai mare de recuperări, 46, faţă de cele doar 37 ale clujenilor. U-BT are, însă, meritul de a fi revenit în ultimul sfert, perioadă în care gazdele au avut şi 11 puncte avans, Dykes şi colegii săi reuşind un parţial de 13-0. Din păcate pentru ei, Zeiţa Fortuna a ţinut cu Mureşul vineri seara, iar formaţia care a eliminat-o pe U-BT din play-off în sezonul trecut a reuşit o nouă victorie mare în faţa rivalei de la Cluj.

Cei mai buni marcatori de pe teren au fost Alhaji Mohammed şi Ivan Zigeranovic, ambii înscriind câte 17 puncte pentru echipele lor. De menţionat şi prestaţia ştearsă a lui Filip Adamovic, fostul jucător al mureşenilor reuşind doar două puncte în cele 21 de minute petrecute pe teren, bosniacul fiind menajat de Ţenter din cauza greşelilor personale acumulate devreme.

Pentru U-BT urmează un nou meci în deplasare, cu Dinamo Bucureşti, în prima etapă a returului. Mai jos puteţi vedea cum au decurs ultimele şase secunde ale meciului de la Târgu Mureş.

UPDATE

“A fost un meci în care echipa a luptat extraordinar şi doar neşansa a făcut să pierdem acest joc. Dacă putem să ne reproşăm ceva au fost aruncările libere în ultimul sfert. Din punct de vedere defensiv, cred că a fost unul dintre cele mai bune meciuri ale noastre în acest campionat. Chiar dacă am pierdut în această seară eu am încredere în echipă, în potenţialul ei, am demonstrat că suntem competitivi. Nu este uşor de digerat nicio înfrângere, cu atât mai mult o înfrângere în utima secundă dintr-o aruncare contestată, însă mergem mai departe. Trebuie să muncim în continuare şi sunt convins că vor veni şi rezultatele”, a declarat Marcel Ţenter, coform site-ului oficial al clubului.

Sursa video

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.