JSport.roJSport.ro

IMG_1555_1024x683Universitatea Cluj este, de departe, cea mai activă echipă din Liga Naţională de baschet feminin în această pauză competiţională.

Formaţia pregătită de Dragan Petricevic a reuşit să perfecteze opt transferuri în ultimele două luni, americancele Adrianne Ross şi Chelsea Davis fiind ultimele jucătoare care şi-au dat acordul pentru a evolua la Cluj în următorul sezon. Venirea celor două baschetbaliste înseamnă şi finalizarea perioadei de transferuri pentru Universitatea Cluj, echipă de la care, însă, au plecat cele mai importante jucătoare din campionatul trecut, în frunte cu Flavia Ferenczi, Ines Ajanovic şi Marija Prlja.

„Mă bucur că am închis primii din campionat lotul pentru sezonul viitor. Faţă de anul precedent, am beneficiat de suportul celor mai buni agenţi americani şi europeni, dar şi de cercetările foarte minuţioase ale lui coach Dragan Petricevic. E mereu o loterie să faci transferuri, dar am făcut tot ce s-a putut omeneşte posibil să avem un lot solid, cu caracter, compus din jucătoare ultra bătăioase şi fără aere. Suntem pregătiţi de perioada intermediară pentru închegarea lotului şi a rutinării tacticilor de joc. Vreau să adresez mulţumiri fierbinţi sponsorilor noştri care au înţeles că ne facem treaba bine şi ne-au acordat suportul pentru a continua munca pentru a atinge un loc fruntaş în campionat”, a spus directorul executiv al echipei clujene, Liviu Alexa, pentru ziardecluj.ro.

Mai jos aveţi lotul Universităţii Cluj din următorul sezon al Ligii Naţionale, obiectivul ardelencelor fiind o clasare pe podium.

Andra Mandache, Gabriela Irimia, Irina Gavrilă, Bianca Voica, Mihaela Maxim, Marina Sfârlea, Teodora Neagu, Janae Sharpe, Taneisha Harrison, Adrienne Ross, Shanece McKinney, Chelsea Davis

  • cu “bold” sunt trecute transferurile din această vară
Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.