JSport.roJSport.ro

IMG_3701Echipa de baschet feminin a Universităţii Cluj a pierdut ultimul meci al sezonului regulat, 55-64 pe terenul campioanei CSM Târgovişte, şi va juca în primul tur al play-off-ului împotriva echipei CSU Alba Iulia.

Fetele lui Dragan Petricevic vor încheia pe locul şase în clasament, rezultatele ultimei etape, ce va avea loc în weekend, nemaiputând schimba ierarhia în prima ei jumătate. Atât „U” Cluj cât şi CSU Alba Iulia, care va termina pe poziţia a treia, şi-au câştigat meciurile din această ultimă rundă, jucate în devans săptămâna trecută, astfel că cele două formaţii se vor mai întâlni de cel puţin două ori în acest sezon.

Primul meci din play-off va avea loc în 29 februarie, la Alba Iulia, următorul duel fiind programat la Cluj, în 4 martie. Cum sistemul de desfăşurare este de „cel mai bun din trei meciuri”, dacă scorul va fi 1-1 după primele două partide, jocul decisiv va avea loc la Alba Iulia, în 7 martie. În Liga Naţională, CSU Alba Iulia a câştigat ambele meciuri din campionat, cele două formaţii întâlnindu-se şi în Cupa României, albaiuliencele mergând mai departe după ce au câştigat meciul retur, în prima manşă pierzând la Cluj la un punct diferenţă.

De menţionat că CSU este pregătită de selecţionerul României, Miroslav Popov.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.