JSport.roJSport.ro

IMG_3948Liderul Ligii Naţionale de baschet feminin, BC Sepsi Sfântu Gheorghe, va avea parte de o primire specială la meciul de sâmbătă, pe care îl va disputa pe terenul penultimei clasate, Rapid Bucureşti.

Gestul antrenorului Universităţii Cluj, Dragan Petricevic, de a-şi trimite echipa la încălzire în timpul intonării imnului secuiesc la Sfântu Gheorghe, a fost printre cele mai comentate ştiri în această săptămână, iar fanii Rapidului vor să umple sala la meciul cu liderul campionatului.

„Să venim în număr cât mai mare să le susţinem pe fete, pentru a arăta nu doar ataşamentul care ne caracterizează pentru echipă, dar pentru a nu lăsa în zadar gestul lui Dragan Petricevici, antrenorul Universităţii Cluj. Deşi este bosniac, omul stabilit de 20 de ani în România şi-a trimis jucătoarele la încălzire în momentul în care organizatorii meciului de la Sfântu Gheorghe, dintre echipa sa şi Sepsi, au pus imnul ţinutului secuiesc. Hai să le arătăm noi imn sâmbătă” este mesajul rapidiştilor, postat pe unul dintre site-urile fanilor, 1923.ro.

Meciul dintre Rapid şi Sepsi Sfântu Gheorghe va începe la ora 15:00, în sala „Rapid”, în timp ce „U” Cluj va juca patru ore mai târziu, cu CSU Alba Iulia, în Sala “Horia Demian”.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.