JSport.roJSport.ro

IMG_1268U-Banca Transilvania a început cu dreptul returul Ligii Naţionale de baschet masculin, formaţia clujeană reuşind să câştige, în deplasare, meciul cu Dinamo Bucureşti, 85-75.

Partida, disputată la Ploieşti, a fost începută mai greu de către elevii lui Marcel Ţenter, care au părut încă afectaţi de ce s-a întâmplat pe finalul meciului de la Târgu Mureş, iar alb-roşii au încheiat în avantaj primele 10 minute, 25-20.

Mai apoi, însă, clujenii au jucat la adevărata lor valoare şi, după ce s-au impus la opt puncte diferenţă în sfertul doi, au reuşit să controleze şi celelalte 20 de minute rămase din joc. Câteva aruncări de trei puncte venite în ultimul sfert au înlăturat orice emoţie în privinţa câştigătoarei acestei partide, clujenii impunându-se cu 85-75 şi luându-şi revanşa faţă de meciul tur, pierdut la un punct diferenţă. Filip Adamovic, cu 19 puncte, a fost cel mai bun marcator al lui U-BT, acesta fiind urmat Kyndal Dykes, autor a 17 puncte.

“A fost primul meci în care am arătat ca o echipă adevarată, ca o echipă care îşi doreşte să facă lucruri importante în acest campionat. Am jucat colectiv, ne-am apărat destul de bine, am avut un meci reuşit în această seară. Sper să continuăm în aceeaşi notă, acesta este drumul pe care trebuie să mergem”, a spus Adamovic, pentru u-bt.ro.

Pentru U-BT urmează, marţi, partida cu Gaz Metan Mediaş, din etapa a 13-a a Ligii Naţionale, ce va avea loc în Sala Polivalentă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.