JSport.roJSport.ro

Echipa de baschet feminin Universitatea Cluj a câştigat şi meciul al doilea cu CSBT Alexandria, 78-75, din primul tur al play-off-ului Ligii Naţionale.

Cum ardelencele s-au impus şi în meciul de la Cluj, s-au calificat în semifinale, acolo unde vor avea o misiune extrem de dificilă, fiind nevoite să joace cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

În meciul din Teleorman, cele două echipe au avut perioade diferite de dominare, iar dacă gazdele au controlat primul sfert, clujencele au avut avantaj mai mult pe tabelă în al doilea sfert.

După pauza mare, ambele formaţii au fost mult mai atente în defensivă, niciuna nereuşind să se mai distanţeze, iar totul avea să se decidă în ultimele 10 minute, scorul după trei sferturi fiind 55-54 pentru fetele lui Dragan Petricevic.

Cu Amanda Thompson din nou în mare formă, autoare a 25 de puncte, jucătoarea Universităţii aducând victoria în ultima secundă în meciul tur, clujencele şi-au asigurat calificarea în ultimele două minute. Fetele lui Dragan Petricevic au avut nervii tari şi de la libere, reuşind să obţină o nouă victorie muncită, care le trimite în semifinale.

Pentru accederea în ultimul act, clujencele trebuie să treacă de Sepsi Sfântu Gheorghe, într-o reeditare a finalei din sezonul trecut. Primul meci va fi la Sfântu Gheorghe, în 6 aprilie, confruntarea urmând să se decidă după sistemul cel mai bun din trei jocuri. Partida a doua din Sala “Horia Demian” e programată pentru 12 aprilie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.