JSport.roJSport.ro

Echipa feminină de baschet Universitatea Cluj a câştigat primul meci cu Sepsi Sfântu Gheorghe din acest sezon, 70-57 (16-18, 24-21, 12-7, 18-11), după ce a pierdut patru jocuri la rând în faţa campioanei României.

Într-o atmosferă de derby, fanii susţinându-le pe fete pe toată durata meciului din Sala “Horia Demian”, clujencele au confirmat forma bună în care au intrat de câteva etape şi au reuşit un succes în primul rând de moral.

După o primă parte a meciului echilibrată, elevele lui Dragan Petricevic au început să se distanţeze la mijlocul sfertului al treilea, atunci când au luat un avans de şapte puncte, 50-43. Până la final, „U” a reuşit să gestioneze perfect avantajul creat, Sepsi neizbutind să se apropie la mai mult de două posesii pe tabelă, clujencele chiar mărind, treptat, diferenţa de scor.

În cele din urmă, s-au impus cu 70-57, cu Natasha Dixon, 17 puncte, cea mai bună marcatoare a echipei.

Universitatea a profitat de eşecul celor de la CSM Târgovişte la Braşov şi va termina sezonul regulat pe locul al doilea, indiferent de rezultatele ultimei etape, programate marţi şi miercuri.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.