JSport.roJSport.ro

IMG_0289_1200x800Baschetbalistele de la “U” Cluj au pierdut cu 62-75 (17-20, 10-20, 18-20, 17-15) jocul disputat acasă, sâmbătă, cu Universitatea Alba-Iulia, în etapa a 18-a din Liga Naţională de Baschet Feminin.

La meci, disputat în Sala Sporturilor “Horia Demian”, au asistat peste 1.000 de spectatori, care au aplaudat la final jucătoarele şi antrenorul, în ciuda înfrângerii suferite.

Alba-Iulia şi-a adjudecat primele 3 sferturi, 17-20, 10-20, 18-20 şi l-a cedat pe ultimul, 17-15. La pauză, 27-40, s-a consemnat aceeaşi diferenţă ca la final, 62-75.

Cea mai bună marcatoare de la gazde şi a meciului a fost B. Wilson, cu 20 de puncte, urmată de Grimes, cu 15 puncte.

De la oaspete J. Antic a reuşit 19 puncte, iar A. Webb şi S. Dyer câte 16 puncte.

“Victorie total meritată a echipei alba-iuliene, pe undeva ne aşteptam. Am ratat mult, din câteva poziţii complet libere, favorabile, sub panou. Nu căutăm alibi, dar avem două jucătoare care abia stau în picioare. Innes Ajanovic joacă cu dureri şi cu infiltraţii, din fair play pentru campionat şi public. Am ratat foarte mult, ceea ce echipa adversă a speculat, a jucat excepţional, cu precizie, la aruncări, acolo se face diferenţa principală. Am încercat de câteva ori să revenim, am avut atitudine de mai multe ori în meci, din păcate slăbiciunile au cântărit mai mult decât această atitudine”, a declarat Dragan Petricevic, antrenorul echipei clujene, la sfârşitul jocului.

Miroslav Popov, antrenorul echipei din Alba-Iulia şi al echipei naţionale, s-a declarat mulţumit că echipa sa a evitat un final dramatic:

“Ştiam că Clujul este o echipă periculoasă, am pregătit bine meciul, după ce am pierdut la Braşov. Am avut momente bune, foarte  bune, dar şi minute mai rele. Adversarele au devenit mai agresive, am avut însă o diferenţă îndeajuns, dacă se apropiau la 6-7 puncte lucrurile deveneau dramatice”, a declarat Miroslav Popov.

Pentru Universitatea Cluj urmează un meci pe terenul CS Municipal Satu-Mare, ultima clasată, pe 15 ianuarie.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.