JSport.roJSport.ro

IMG_1592_1024x683Universitatea Cluj a pierdut şi meciul 2 cu CS Universitatea Alba-Iulia, 62-79, disputat joi la Sala Sporturilor “Horia Demian”, în cadrul play-off-ului Ligii Naţionale de Baschet Feminin. 

Alba se califică în semifinale, în timp ce Clujul va lupta pentru locurile 5-8.

După un prim sfert echilibrat, 21-22, oaspetele au dominat categoric sfertul 2, pe care l-au câştigat cu 20-13, având în Dyer o marcatoare foarte abilă. Antrenorul clujencelor, Dragan Petricevic, “a luat foc” după o nescincornizare a arbitrilor şi a organizatorilor, o aruncare nefiind trecută corect pe tabelă. El a “convocat” în faţa mesei oficiale unul din arbitri, iar din tribune s-au auzit concomitent şi apostrofări. La pauză s-a intrat la vestiare cu scorul de 34-42.

Clujencele au ieşit motivate de la cabine, dar nu au reuşit să surmonteze diferenţa stabilită în primul sfert. Formaţia din Alba-Iulia a fost cea care a câştigat şi sfertul trei, cu 20-16. În ultimul sfert tot oaspetele s-au impus, cu 17-12, iar jocul s-a încheiat cu victoria acestora, 72-69.

Amintim, în primul meci, disputat luni la Alba-Iulia, Clujul a pierdut categoric, cu 82-57.

“Am făcut greşeli copilăreşti”

“Nu suntem suficient de valoroase şi inteligente pentru a învinge. S-a văzut clar, în momentele noastre foarte bune de joc am făcut greşeli naive, copilăreşti. Am avut meciuri disputate, chiar dacă difereţa nu o arată. În astfel de partide e suficient să faci câteva greşeli şi jocul ia o altă turnură. Felicit echipa din Alba, este mai experimentată şi a meritat victoria”, a declarat Dragan Petricevic după meci.

“Avem jucătoare puţin mai experimentate”

“După primul meci în Alba, am văzut o echipă a Clujului pregătită să ne înfrunte, au făcut o primă repriză foarte bună, însă nu au mai jucat în a doua parte şi ne-am putut face jocul. Diferenţa între cele două echipe nu e de 25 de puncte, cât a fost atunci. În meciul 2 Clujul a luptat, au idei bune, pe ambele faze, dar cred că avem jucătoare puţin mai experimentate şi în asta stă diferenţa”, a declarat Miroslav Popov, antrenorul CS Alba-Iulia.

Universitatea Cluj – CS Universitatea Alba Iulia  62-79 (21-22, 13-20, 16-20, 12-17)

Cele mai bune marcatoare au fost Dyer 22 de puncte şi 11 recuperări (lider al meciului la ambele categorii), Webb 20p şi Hadzovic 18p,  pentru Alba-Iulia, respectiv Wilson 18p, Ajanovic 16p şi 8 recuperări, Grimes 14p şi 4 pase decisive, King 13p, pentru Cluj-Napoca.

 

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.