JSport.roJSport.ro

U-Banca Transilvania Cluj a reuşit să o învingă pentru a cincea oară în acest sezon pe CSM Oradea, de data aceasta cu 89-75 (23-28, 19-20, 22-15, 25-12), în primul meci al returului din grupa 1-6. Liderul Ligii Naţionale a avut o repriză secundă perfectă, după 20 de minute în care orădenii au controlat ostilităţile.

Veniţi după patru victorii consecutive, ultimul eşec fiind chiar împotriva Clujului, în meciul tur al acestui mini campionat, orădenii au izbutit să le marcheze 48 de puncte gazdelor în prima repriză. Certaţi la pauză de Mihai Silvăşan, „studenţii” au ieşit cu o altă abordare de la vestiare, mai ales în defensivă, agresivitatea cu care s-au apărat în următoarele două sferturi făcând diferenţa, în cele din urmă.

Cu Vlad Moldoveanu acumulând rapid patru greşeli personale, Kyndall Dykes s-a putut „juca” în voie, în schimb, pe faza ofensivă, americanul ridicându-i deseori în picioare pe cei peste 2.000 de spectatori din Sala „Horia Demian”. Cu 21 de puncte marcate, acesta a câştigat atât lupta individuală cu rivalul Sean Barnette, cât şi cea pe echipe, U-BT demonstrând încă o dată că va fi o formaţie extrem de greu de bătut în play-off.

Clujenii au numai victorii, pe de altă parte, în toate cele cinci meciuri disputate până acum în acest sezon cu CSM Oradea, după victoria din Supercupa României urmând alte patru succese pentru U-BT în Liga Naţională, ultimele două în grupa 1-6.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.