JSport.roJSport.ro

img_7388_1024x683La trei zile de la meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, atunci când Sala Sporturilor „Horia Demian” a vibrat de cântecele galeriei Universităţii Cluj, echipa de baschet feminin a jucat cu CSBT Alexandria, într-o sală aproape goală.

Doar aproximativ 150 de spectatori au asistat la victoria, fără emoţii, obţinută în faţa unei formaţii care a câştigat un singur meci până acum, scor final 81-61 (19-14, 27-16, 18-18, 17-13), de 10 ori mai puţini decât la derby-ul de vineri.

Aşa cum era de aşteptat, jocul împotriva Alexandriei a fost controlat autoritar de către elevele lui Dragan Petricevic, valoarea superioară a clujencelor făcând diferenţa în acest meci. Gabriela Irimia, cu 16 puncte, a fost cea mai bună marcatoare a partidei, aceasta fiind urmată de către Zahna Medley, autoare a 15 puncte, antrenorul bosniac al lui „U” folosind nouă jucătoare pe durata celor 40 de minute.

Cu victoria de luni seara, meci care a contat pentru etapa a şaptea, clujencele au revenit pe primul loc în clasament, însă CSM Târgovişte, singura echipă neînvinsă până acum, are un joc mai puţin disputat. De altfel, următorul meci al clujencelor va fi chiar împotriva CSM-ului, sâmbătă, tot în Sala „Horia Demian”.

Joma - JSport.roJSport.ro

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.