JSport.roJSport.ro

U-Banca Transilvania Cluj a câştigat şi al patrulea meci cu CSU Sibiu din acest sezon, 92-75, jucat acum în etapa a 26-a Ligii Naţionale de baschet masculin.

Cu excepţia primului sfert, în care au avut câteva emoţii, clujenii au controlat autoritar meciul din Sala Sporturilor „Horia Demian”, în ultimele minute aceştia ridicând în picioare cei aproximativ 2.000 de suporteri prin câteva finalizări spectaculoase.

Cu Dykes şi Adamovic în mare formă, cei doi totalizând 44 de puncte, U-BT Cluj a făcut un pas mare către terminarea pe locul 1 a sezonului regulat. Invincibilitatea clujenilor, cel puţin în meciurile contra sibienilor, l-a făcut pe tehnicianul oaspeţilor, Dan Fleşeriu, să o considere deja campioană pe U-BT Cluj, acesta sperând, totuşi, la un succes de palmares în returul din grupa 1-6.

„Clujul e o echipă extrem de greu de bătut şi mă îndoiesc că vor pierde vreun meci în play-off, indiferent cu cine vor juca. De fiecare dată când jucăm cu ei suporterii ne împing de la spate pentru că, pentru ei, acestea sunt cele mai importante meciuri din campionat, dar cred că sezonul acesta sunt mult prea puternici pentru noi. Poate că, o dată, vom reuşi totuşi să-i prindem pe picior greşit şi ei să nu valorifice aşa de mult aruncările de la distanţă, pentru că doar în cazul ăsta avem şanse”, a declarat antrenorul Sibiului, după eşecul de miercuri seara.

„Nu am intrat cum a trebuit în joc, însă ne-am revenit, am avut o apărare agresivă și am controlat jocul. În repriza a doua am jucat bine, am făcut și puțin spectacol și am câștigat, iar acesta este, până la urmă, cel mai important lucru. Fiecare meci e important, trebuie să fim profesioniști și să ne luptăm pentru fiecare joc, chiar dacă suntem calificați în play-off sau dacă avem șanse mari la primul loc înaintea acestei faze”, a spus şi antrenorul lui U-BT, Mihai Silvăşan.

Pentru clujeni urmează, sâmbătă, ultimul meci al turului din grupa 1-6, în deplasare cu Steaua CSM.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.