JSport.roJSport.ro

CSU - U CJ 104Universitatea Cluj a suferit al doilea eşec consecutiv în Liga Naţională de Baschet Feminin, 52-59 pe terenul unei echipe cu pretenţii în acest sezon, CSU Alba Iulia.

Fetele conduse de pe margine, pentru prima oară, de Dragan Petricevic au început slab partida, gazdele reușind să se distanțeze la 13 puncte diferență în primele șase minute. Clujencele au recuperat puțin din diferență, iar după primul sfert scorul arăta 16-8 pentru albaiulience. Sfertul secund al jocului a fost câștigat de Universitatea Cluj, cu scorul de 22-18, care a fost mult mai atentă în fața panoului, izbutind astfel să intre la pauza jocului cu un deficit de doar patru puncte. Astfel, CSU Alba Iulia a intrat la cabine cu un avantaj de doar patru puncte, scorul fiind 34-30.

Odată cu revenirea de la cabine, cele două echipe au fost mult mai atente pe defensivă, decât pe ofensivă. După șapte minute de joc echilibrat, tabela arăta 39-36 pentru CSU Alba Iulia, ambele echipe ratând numeroase oportunități de a marca. În finalul sfertului, albaiuliencele au încercat să câștige acest sfert, cu scorul de 13-11. Ultimul sfert al jocului a debutat mai bine pentru clujence, care au avut un avantaj de patru puncte avantaj, însă albaiuliencele au avut o tresărire de orgoliu și au marcat două coșuri consecutive de 3 puncte, reușit să se distanțeze la opt puncte pe tabela de marcaj.

Acest ultim sfert a continuat să fie foarte disputat, însă albaiuliencele au reușit să câștige în cele din urmă și acest sfert cu scorul de 12-11, iar meciul la o diferenţă de şapte puncte, 59-52.

Mai jos puteţi o urmări o galerie foto de la partida disputată la Alba Iulia, cu menţiunea că următorul joc pentru clujence va fi la mijlocul săptămânii viitoare, cu CSU Alba Iulia.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.