JSport.roJSport.ro

U-Banca Transilvania Cluj a câştigat fără prea mari probleme primul meci al seriei cu SCM U Craiova, 100-74 (29-17, 22-23, 27-18, 22-16), din turul I al play-off-ului.

Valoarea superioară a clujenilor şi dorinţa acestora de a se distanţa rapid pe tabelă s-au văzut încă din primele minute, Adamovic şi colegii săi pornind rapid tirul aruncărilor de trei puncte.

Inevitabil, aceştia s-au desprins de adversari şi au câştigat la 12 puncte primul sfert, diferenţă care a crescut treptat pe parcursul jocului. U-BT a încercat să facă şi spectacol pentru cei aproximativ 1.700 de spectatori prezenţi în Sala „Horia Demian”, cele 100 de puncte reuşite în acest meci fiind, de altfel, cadoul jucătorilor pentru suporteri.

Astfel,  U-BT conduce cu 1-0 la general şi aşteaptă acum al doilea meci, programat miercuri, pentru a lua o opţiune şi mai serioasă la calificarea în semifinale.

„E o victorie, este 1-0, însă nimic nu este gata, mergem mai departe și așteptăm meciul următor. Putem avea probleme în orice meci, le-am spus mereu băieților că trebuie să fim concentrați pe toată durata Playoff-ului, să nu arătăm slăbiciune. Nu ne gândim de pe-acum la semifinale, vom lua meci cu meci pentru că aşa se abordează un play-off şi cred că asta e o mentalitate sănătoasă”, a declarat antrenorul clujenilor, Mihai Silvăşan, după această primă partidă în care, cu excepţia lui Tudor Jucan, toţi jucătorii care au făcut parte din lot au înscris cel puţin două puncte.

Jocul al doilea se va disputa miercuri, de la ora 20:00, tot în Sala „Horia Demian”.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.