JSport.roJSport.ro

IMG_1519_1200x800U-Banca Transilvania Cluj s-a impus la 12 puncte diferenţă, 83-71, în fata principalei contracandidate la titlul de campioană, aşa cum a numit-o antrenorul Marcel Ţenter, Steaua CSM Bucureşti, în etapa a 16-a a Ligii Naţionale.

Partida din Sala Polivalentă clujeană a fost la discreţia gazdelor aproape în permanenţă, după un început mai bun al steliştilor U-BT reuşind să controleze ostitilăţile aproximativ 35 de minute. Cu un Dykes în mare formă, acţiunile sale ridicând deseori sala în picioare, „studenţii” au marcat atunci când a trebuit pentru a nu intra în panică, în faţa unei echipe bucureştene care se afla la al patrulea meci în ultima săptămână.

Americanul lui U-BT a fost, cu 19 puncte, cel mai bun marcator al meciului, de partea cealaltă Bill Amis fiind cel mai prolific stelist, cu 15 puncte.

„A fost un meci antrenant, greu pentru toată lumea și mă bucur că am câștigat. Am simțit că avem o echipă care poate să joace un baschet bun și mă bucur pentru victorie. Trebuie, însă, să fac un compliment echipei Steaua, pentru că este infernal prin ce program trec, nu știu cine a mai jucat patru jocuri într-o săptămână și, totuși, au făcut față fizic cu brio la nivelul acestui meci”, a declarat antrenorul învingătorilor, Marcel Ţenter.

„Am întâlnit o echipă bună, au jucat tare 40 de minute, noi am avut momentele noastre în care puteam să intrăm în joc, le-am ratat şi asta a făcut diferenţa. Mi se pare ireală diferenţa de 12 puncte, dar asta este. Considerăm că suntem într-o reconstrucţie, avem total altă echipă faţă de cea din vară şi încercăm să reconstruim cât mai repede”, a fost şi declaraţia antrenorului Stelei, Claudiu Fometescu.

Cele două echipe se vor reîntâlni din nou miercuri, în Sala Polivalentă din Bucureşti, într-un meci restanţă din turul campionatului.

Joma - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.