JSport.roJSport.ro

U-Banca Transilvania Cluj a câştigat şi al doilea meci al grupei 1-6 din Liga Naţională, 94-84 (24-21, 21-23, 23-15, 26-25) cu BCM U Piteşti, disputat miercuri seara în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Astfel, jucătorii lui Mihai Silvăşan şi-au luat revanşa, pe teren propriu, după înfrângerea suferită la Cluj în turul sezonului regulat, Adamovic şi colegii săi reuşind, însă, să se distanţeze abia pe final.

Argeşenii au ţinut mereu aproape de adversarii lor, U-BT părând a “rupe” meciul înaintea ultimelor 10 minute, însă BCM U Piteşti a avut puterea să revină la doar un punct, 81-80, cu aproape patru minute rămase de joc. Un „run” de 8-1 al gazdelor avea să fie decisiv, mai apoi, în stabilirea învingătoarei, U-Banca Transilvania rămânând invincibilă în anul 2017.

„Am avut un meci foarte greu în această seară, cu o echipă foarte bună. Nu am reușit să ne apărăm cum trebuie, am lăsat adversarului câteva aruncări deschise de care ei au profitat rapid, au avut 50% la aruncările de la distanță. Sunt nemulțumit de momentele în care nu am comunicat cum trebuie, însă, cu toate aceste greșeli din apărare, am avut momente foarte bune în atac, am înscris 94 de puncte și victoria este victorie. Îi felicit pe băieți, însă nu avem timp prea mult să ne bucurăm, urmează un alt meci dificil, cu Timișoara, pe care trebuie să îl câștigăm”, a declarat Silvăşan la finalul unui meci în care Adamovic, cu 21 de puncte, a fost cel mai bun marcator al clujenilor.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.