JSport.roJSport.ro

U-Banca Transilvania Cluj a obţinut a 16-a victorie de până acum în Liga Naţională, din 18 meciuri disputate, 95-66 (17-14, 32-20, 22-14, 24-18) cu Phoenix Galaţi.

Jocul din Sala Polivalentă a fost la discreţia băieţilor lui Mihai Silvăşan din minutul 5, până atunci oaspeţii reuşind să conducă cu 10-0 pe tabelă. Dykes şi colegii săi au trecut rapid, însă, peste relaxarea cu care au început meciul, iar la finalul primului sfert conduceau cu trei puncte.

De atunci, jocul a curs lin spre o victorie la scor a lui U-BT, “Silvă” utilizându-l în acest joc şi pe Kuti Nandor, care a revenit după o pauză de mai bine de patru luni. Acesta a jucat 20 de minute şi a înscris cinci puncte, în timp ce Vaidas Kariniauskas, noua achiziţie, a bifat şi el 25 de minute, înscriind nouă puncte.

Kyndall Dykes, însă, cu 15 puncte, a fost cel mai  bun marcator al clujenilor, care s-au impus cu 95-66 în faţa gălăţenilor, mărindu-şi avansul la trei puncte în fruntea clasamentului.

“Un meci care s-a dovetit, până la urmă, destul de uşor pentru noi. Am început uşor neconcentraţi şi, astfel, Galaţiul a avut 10-0. Nu putem doar intra pe teren şi toate celelalte echipe să se tragă la o parte, cu toţii vor să joace bine împotriva noastră, asta le tot spun băieţilor! Ne-am revenit, am avut intensitatea şi concentrarea necesare şi, până la urmă, mă bucur că am putut să rulez tot lotul, să bag şi jucătorii care au revenit după accidentare, mă refer la Kuti Nandor, care şi-a făcut treaba foarte bine”, a spus Mihai Silvăşan.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.