JSport.roJSport.ro

U-Banca Transilvania Cluj a câştigat meciul cu BCM U Piteşti, din turul sferturilor de finală ale Cupei României, scor final 93-88 (23-25, 20-23, 27-23, 23-17).

A fost un succes după un meci echilibrat, în care clujenii s-au distanţat decisiv pe finalul ultimului sfert.

După terminarea timpului regulamentar, jucătorii celor două echipe s-au îmbrâncit la centrul terenului, acolo unde piteştenii s-au grupat în locul clujenilor pentru salutul de la final. Cei de la U-BT şi-au reocupat apoi “teritoriul” cu forţa, însă totul s-a stins înainte ca lucrurile să degenereze.

Meciul din Sala Polivalentă a avut o desfăşurare aproape identică cu cel de acum două zile, din campionat. Piteştenii au fost mai mult în avantaj pe tabelă, chiar şi cu 10 puncte, iar U-BT Cluj le-a dat cu adevărat speranţe suporterilor după jumătatea sfertului trei. Atunci, clujenii au trecut din nou la conducere, în primul rând datorită aruncărilor de trei puncte ale lui Torok.

Piteştiul a început tare ultimul sfert şi a avut opt puncte avans, dar cu două minute şi jumătate rămase de jucat gazdele au trecut în faţă cu două puncte, iar o nouă triplă a lui Torok a distanţat-o decisiv pe U-BT.

În final, ardelenii s-au impus cu 93-88, dar echipa calificată în Final Four se va decide peste o săptămână, la Piteşti.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.