JSport.roJSport.ro

U-Banca Transilvania Cluj a câştigat fără prea mari probleme restanţa cu Steaua CSM Eximbank, ce a contat pentru etapa a 19-a a Ligii Naţionale.

„Studenţii” s-au impus cu 84-68 (23-21, 19-14, 23-19, 19-14) după o partidă controlată încă de la început.

Jucătorii lui Mihai Silvăşan nu le-au dat nicio speranţă steliştilor că aceştia ar putea câştiga meciul din Sala Sporturilor „Horia Demian” şi au avut mai mereu cel puţin două posesii avantaj.

Susţinuţi şi de un public cald, clujenii s-au apropiat la două puncte de liderul CSU Sibiu, pe care îl poate egala vineri, în meciul cu BC Timişoara, ultimul din sezonul regulat. Sibienii au jucat în devans meciul cu Dinamo şi vor încheia prima parte a campionatului cu cele 40 de puncte.

„Eram puțin frustrați cu toții pentru evoluțiile mai puțin bune din meciurile din dubla cu Groningen, care ne-a bătut de două ori, plus meciul cu Galațiul, pe care l-am câștigat cum l-am câștigat. Doream să avem intensitate bună, să fim concentrați, jucam cu una dintre contracandidatele la titlu și trebuia să demonstrăm că avem valoare și că ne putem impune. Cred că am controlat meciul de la un capăt la celălalt și până la urmă am reușit să câștigăm”, a spus antrenorul clujenilor, Mihai Silvăşan.

În schimb, tehnicianul steliştilor, Jukka Toijala, a fost dezamăgit de lipsa de implicare a elevilor săi.

„Clujul a avut o atitudine corectă încă de la început. Noi tot timpul am fost nevoiţi să alergăm după ei. Sunt dezamăgit de modul în care ne-am prezentat, iar asta îmi dă de gândit. Aceste echipe au jucat finala sezonului trecut şi am vrut să avem mai multă determinare, mai multă dorinţă, să luptăm pe acest teren. Nu am avut aceste lucruri şi asta e o mare dezamăgire pentru mine. Cu acest joc nu putem emite pretenţii la o nouă finală”, a declarat şi antrenorul finlandez al Stelei.

Mai jos aveţi câteva fotografii de la meciul jucat marţi seara, în care Nandor Kuti, 16 puncte, respectiv Jonte Flowers, 15 puncte, au fost cei mai buni marcatori ai celor două echipe.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.