JSport.roJSport.ro

În ultima etapă din prima fază a sezonului regulat din Liga Națională de Baschet Masculin, U-BT Cluj a jucat împotriva baschetbaliștilor de la BC SCM Timișoara.

Cele două echipe s-au întâlnit azi pe parchetul Sălii Sporturilor „Horia Demian”, câștigătoare fiind U-BT cu 93-91 (19-25, 21-25, 30-22, 23-19).

Deşi scorul a fost deschis de “U”, 2-0, timişorenii s-au distanţat rapid pe tabelă, 10-2, şi au câştigat primul sfert cu 25-19. În sfertul doi, atacul oaspeţilor a continuat să fie la fel de perspicace, iar scorul pauzei mari a fost 40-50 pentru Timişoara.

În primele minute ale sfertului trei, clujenii au reuşit să reducă din handicap, apropiindu-se la patru puncte de adversari, 50-54. Jucătorii lui Mihai Silvăşan au reintrat în joc şi s-au apropiat pe final la două puncte, 70-72.

,,Studenţii” au preluat pentru prima oară conducerea partidei abia în începutul ultimului act, după aruncarea de 3 puncte a lui Kromah, 73-72. Cele două echipe au continuat să meargă cap la cap, iar după cinci minute scurse din sfertul patru scorul era 79-78 pentru Universitatea. Partida a început să fie tot mai tensionată, antrenorul oaspeților a fost eliminat pentru proteste, iar cu opt secunde înainte de final timişorenii s-au apropiat la un punct, 91-90, dar “U” a reuşit să câştige cu 93-91.

Coşgheterul partidei a fost jucătorul Timişoarei, Jeremic, cu 24 de puncte, iar de la Universitatea Cluj s-a remarcat Kromah cu 19 puncte.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.