JSport.roJSport.ro

U-Banca Transilvania a jucat în această seară, 19 decembrie, primul meci din faza a doua a FIBA Europe Cup contra formației olandeze Donar Groningen. Partida desfășurată în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca s-a terminat cu scorul 77 la 73 în favoarea olandezilor. 

În primul sfert jocul a fost echilibrat, oaspeţii reuşind în ultimul minut un coş de trei puncte, care i-a adus în avantaj, 22-19. Sfertul secund nu a fost unul reuşit de băieţii lui Mihai Silvăşan, care au reuşit să marcheze doar 11 puncte, în timp ce olandezii au reuşit 26 de puncte. Scorul la pauza mare a fost 30-48.

După întoarcerea de la vestiare olandezii nu reuşit un joc prea bun, iar ,,studenţii” au profitat de acest lucru şi şi-au adjudecat sfertul trei cu 20-10, astfel încât scorul general era 50-58. La începutul sfertului patru baschetbaliştii de la Donar Groningen s-au distanţat pe tabelă, dar avantajul lor nu a rezistat mult timp deoarece clujenii au revenit şi s-au apropiat de adversari la trei puncte în ultimele 30 de secunde ale meciului. În cele 30 de secunde rămase, ,,studenţii” nu au mai fost la fel de lucizi, fâcând greşeli care le-au adus victoria olandezilor, 77-73.

Următorul meci al formației clujene va avea loc vineri, 22 decembrie, în Liga Naţională. U-BT o va întâlni pe teren propriu pe Phoenix Galați de la ora 17:15.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.