JSport.roJSport.ro

În etapa a XIV-a a Ligii Naționale, Universitatea Cluj a primit vizita formației din județul Teleorman, CSBT Alexandria. Scorul partidei care s-a disputat azi, 13 ianuarie, a fost în favoarea clujencelor, 85-79 (19-8, 11-31, 24-14, 16-17, 15-9).

Primul sfert le-a aparținut în totalitate ,,studentelor”, care s-au desprins treptat pe tabelă, 19-8. “U” putea să intre la vestiare în avantaj, dar ultimele minute ale sfertului secund nu a ştiut să le gestioneze şi, astfel, a pierdut conducerea. Scorul pauzei mari a fost în favoarea oaspetelor, 39-30.

După pauza mare, Universitatea a intrat în avantaj, dar nu a reuşit să îl mărească deoarece Alexandria s-a menţinut aproape de adversara sa. La finalul sfertului trei, scorul a fost de partea gazdelor, 54-53. Ultimul sfert a fost “care pe care”, dar la finalul timpului regulamentar tabela arăta 70-70. Astfel, s-a ajuns în prelungiri, iar “U” a fost mai lucidă şi a câştigat primul meci din 2018 cu 85 la 79.

Ioana Ghizilă şi Olena Samburska au marcat cele mai multe puncte pentru Universitatea, 17, iar de la echipa oaspete s-a remarcat Carla Bartee cu 27 de puncte, ea fiind şi coşghetera meciului. Următorul meci pentru baschetbalistele clujene va avea loc miercuri, 17 ianuarie, în deplasare cu Universitatea Alba Iulia de la ora 18:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.