JSport.roJSport.ro

Echipa de baschet feminin Universitatea Cluj a pierdut la 10 puncte diferenţă meciul cu Olimpia Braşov, 70-80 (19-21, 14-16, 19-20, 18-23) din etapa a opta a Ligii Naţionale.

A fost al patrulea eşec din cele şase meciuri disputate de fetele lui Dragan Petricevici în acest sezon, jocul cu braşovencele disputându-se din nou într-o Sală Polivalentă aproape goală.

Doar aproximativ 100 de spectatori au fost prezenţi la această partidă, echilibrată mai ales în primele două sferturi. Braşovencele au avut meritul de a se distanţa la 16 puncte pe tabelă imediat după începutul sfertului al treilea, 51-35.

Acela a fost momentul în care oaspetele au scăpat în câştigătoare, jucătoarele lui Dan Calancea reuşind să controleze apoi finalul de meci. Cele câteva sclipiri ale clujencelor din această seară şi cele 19 puncte ale lui Vorphal au contat prea puţin în scenariul partidei, „studentele” având un început de campionat deloc satisfăcător. S-a terminat 80-70 pentru Olimpia Braşov, iar „U” va disputa următorul meci marţi, restanţa cu SCM Timişoara, din etapa a doua a sezonului.

Jocul cu Braşovul a fost primul din cadrul cuplajului baschetbalistic din Sala Polivalentă, de la ora 20:00 urmând să înceapă derby-ul dintre U-BT Cluj şi CSM Oradea.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.