JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a jucat cu ACSBT Alexandria în primul tur al play-off-ului ieri, 23 martie, în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Universitatea a reuşit să câştige această partidă cu 72-71 (26-18, 20-15, 10-21, 16-17), Amanda Thompson fiind jucătoarea care a înscris coşul decisiv în ultima secundă a jocului.

Universitatea Cluj a deschis scorul prin Vorpahl, iar oaspetele au egalat, 2-2. Clujencele s-au distanţat treptat, 15-2, oaspetele au redus din diferenţă, dar “U” a câştigat primul sfert cu 26-18. Gazdele s-au aflat la conducere şi în sfertul secund, ţinându-le pe teleormănence la distanţă, iar scorul pauzei mari a fost 46-33. Pe finalul sfertului secund, Vorpahl s-a accidentat la genunchi şi a părăsit terenul de joc .

“U” s-a aflat la conducerea partidei până pe finalul sfertului trei când Alexandria a egalat la 54, iar Kalusic le-a readus în avantaj pe ,,studente”, 56-54. În sfertul patru, cele două echipe au mers cap la cap, niciuna nereuşind să se desprindă. În ultimele secunde de joc, tabela arăta 70-71, Petricevic a cerut time-out, iar Thompson a înscris coşul decisiv, 72-71. Astfel, Universitatea conduce cu 1-0 în confruntarea din sferturile de finală, iar meciul doi dintre cele două echipe va avea loc marţi la Alexandria.

Amanda Thompson a fost coşghetera partidei cu 19 puncte, iar Carla Bartee a înscris cele mai multe puncte pentru oaspete, 16.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.