JSport.roJSport.ro

IMG_5250_1024x683U-BT Cluj a câştigat meciul cu Gaz Metan Mediaş, din etapa a 13-a a Ligii Naţionale de baschet masculin, scor final 78-62. Fosta campioană a României a reuşit să-şi apropie victoria, însă, abia în ultimele două sferturi, apărarea medieşenilor punându-le destule probleme elevilor lui Marcel Ţenter în primele 20 de minute.

Scorul la pauza mare a fost egal, 29-29, însă schemele de joc pregătite de tehnicianul lui U-BT au dat roade din plin mai apoi, Dykes şi colegii săi controlând autoritar jocul. După două sferturi câştigate lejer, formaţia clujeană s-a impus în cele din urmă cu 78-62 şi a bifat a doua victorie consecutivă.

„Le-am spus băieţilor că va fi o zi de muncă incomodă astăzi, pentru că Mediaşul schimbă des apărările, şi aşa a şi fost. Am avut şi un jucător nou în echipă, Jorovic, şi automat şi câteva probleme în execuţia sistemelor noastre. În cele din urmă am reuşit să ne impunem ritmul în apărare şi să câştigăm mingi care ne-au dat liniştea necesară în sferturile trei şi patru”, a spus, la final, antrenorul lui U-BT. Cel mai bun marcator al meciului a fost Kyndal Dykes, autor a 23 de puncte, în timp ce Branko Jorovic, noua achiziţie, a înscris şapte puncte.

Pentru clujeni urmează două meciuri dificile în acest final de an, sâmbătă la Sibiu, şi pe 23 decembrie cu CSM Oradea, pe teren propriu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.