JSport.roJSport.ro

img_6788_1024x683U-Banca Transilvania Cluj a câştigat lejer meciul cu Olimpic Baia Mare, 91-69 (26-9, 18-24, 27-15, 20-21), din etapa a şasea a Ligii Naţionale, disputat în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Cu Filip Adamovic şi Vlad Moldoveanu odihniţi în acest meci, antrenorul Mihai Silvăşan a dat şansa şi celorlalţi jucători din lot să evolueze, Tudor Gheorghe, Andrei Mureşan şi George Toth reuşind, împreună, 16 puncte. De asemenea, Dykes a fost folosit 26 de minute, cel mai bun marcator al lui U-BT în acest joc fiind, de departe, Roland Torok, autor a 25 de puncte.

Meciul împotriva echipei care a câştigat o singură partidă până acum a fost rezolvat fără un efort prea mare de către clujeni, care se pregătesc acum de două jocuri dificile în următoarea săptămână, cu AEK Larnaca şi Steaua CSM.

”Baia Mare nu ne-a pus probleme astăzi pentru că am jucat în așa fel încât să nu ne pună probleme! Mă bucur că băieții au reușit să se motiveze și, până la urmă, și-au făcut treaba. Am avut intensitatea și atitudinea de care aveam nevoie pentru un asemenea meci. Acum trebuie să ne odihnim bine, urmează două meciuri importante pentru noi, cu ciprioții acasă, o echipă foarte fizică și meciul din campionat, de la Steaua, un meci cu o contracandidată la titlu”, a spus Silvăşan, după a patra victorie din Liga Naţională.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.