JSport.roJSport.ro

Echipa clujeană de baschet masculin U-Banca Transilvania s-a impus, 79-69 (18-18, 14-21, 21-12, 26-16), în meciul cu francezii de la Pau Orthez, al doilea al fazei secunde din grupele FIBA Europe Cup.

Cu o apărare în zonă care i-a încurcat la maxim pe francezi în ultimele două sferturi, ardelenii au reuşit să-şi apropie victoria după ce au realizat, la un moment dat, şi un parţial de 15-0. Conduşi şi la 12 puncte diferenţă la începutul sfertului trei, Dykes şi colegii săi au reuşit să revină în stil de mare echipă şi să învingă principala favorită a grupei O.

Cu Aleksandar Rasic cel mai bun marcator, autor a 21 de puncte, U-BT a urcat, momentan, pe locul doi în clasament, însă aşteaptă celălalt joc al grupei, ce va avea loc mâine, pentru a vedea dacă va putea rămâne pe această poziţie.

„Sunt mulţumit de rezultat, de faptul că i-am ţinut la 69 de puncte şi îi felicit pe băieţi pentru apărarea din repriza secundă. Şi-au dorit foarte mult victoria şi am avut mentalitatea, intensitatea şi focusul care a trebuit ca să o şi menţinem. Mă bucur până dimineaţă, pentru că urmează meciul cu Mureşul, mai important decât acesta, pentru noi campionatul fiind obiectivul principal. Le-am spus înainte de meci că trebuie să învingem ca să ne menţinem şansele de calificare, trebuie să câştigăm fiecare meci de acasă. Doar o echipă se califică şi poate conta fiecare rezultat, înfrângere sau punct diferenţă”, a declarat Mihai Silvăşan, la finalul jocului.

Pentru ardeleni urmează meciul cu BC Mureş, din campionat, programat vineri seară, iar mai apoi o pauză de 11 zile până la următorul joc, care va fi tot în FIBA Europe Cup.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.