JSport.roJSport.ro

IMG_2893_1024x683U BT Cluj a învins în prelungiri SCMU Craiova, cu 76-74, în primul meci din returul fazei a doua a Ligii Naţionale de Baschet Masculin.

Clujul a început bine meciul cu Craiova, disputat vineri la Sala Polivalentă, 20-12 în sfertul 1, dar a avut un meci dificil, oaspeţii reuşind să se impună cu 18-13 şi 20-8 în următoarele două sferturi şi să preia conducere pe tabelă. Pe final craiovenii se puteau chiar impune, însă gazdele au fost inspirate şi au reuşit să egaleze situaţia, 62-62, astfel că s-a intrat în prelungiri.

În cele 5 minute suplimentare clujenii au fost o idee mai proaspeţi şi deşi fostul jucător al echipei gazdă, Darius Hargrove, a adus Craiova în avantaj în ultimele secunde, cu o aruncare liberă, Adamovic a înscris de 3 puncte, la ultima fază a meciului şi a adus voctoria Clujului cu 76-74.

Cei mai buni marcatori au fost Dykes, care a reuşit double-double, 23 de puncte şi 10 recuperări, Adamovic 15 p 6 r, Torok 12 p 6 r. De la oaspeţi au ieşit în evidenţă Johnson 21 p 6 r, Hargrove 14 p 9 r, Burlacu 10 p.

Ţenter: “Nu am jucat cel mai bun baschet al nostru”

“Nu sunt multe lucruri de spus. Nu am jucat cel mai bun baschet la nostru, dar ne-am dorit foarte mult să câștigăm acest meci și am reușit să îl întoarcem, până la urmă. Am avut tot felul de probleme în acest meci, nu vreau să intru acum în detalii. La un moment dat, părea că nu vom putea să întoarcem meciul, dar am reușit, iar din acest punct de vedere îi felicit pe băieți. Avem în continuare de lucrat la jocul nostru colectiv, până săptămâna viitoare trebuie să jucăm mult mai bine. Pasalic a acuzat dureri încă de la meciul cu Mureșul, a jucat cu dureri cu Oradea, dar am considerat că e mai bine să îl menajăm, căci avem o serie grea în continuare și avem nevoie de fiecare jucător. E prețioasă victoria aceasta pentru noi, însă cu semne de exclamare la capitolul baschet, pentru că astăzi nu am jucat un baschet foarte bun”, a declarat Marcel Ţenter, după meci.

Antrenorul Craiovei: “Nu am făcut ce trebuia în final”

Antrenorul Craiovei, Vladimir Vuksanovic, a declarat că echipa sa ar fi trebuit să fie mai inspirată pe final şi să aştepte Clujul în defensivă, ceea ce nu s-a întâmplat. “Norocul face parte din joc, dar norocul ţi-l şi faci, iar clujenii au ştiut să şi-l atragă de partea lor astăzi. Am făcut un joc bun, împotriva unei echipe puternice, dar se pare că ei au fost puţin mai buni”, a declarat Vuksanovic.

 

 

 

 

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.