JSport.roJSport.ro

Campionii de la U-Banca Transilvania Cluj s-au întors acasă, sâmbătă dimineaţă, şi au avut parte de o primire specială din partea suporterilor, pe măsura titlului câştigat. Jucătorii şi staff-ul tehnic au respectat, mai apoi, tradiţia şi au sărit cu toţii în râul Someş, acolo unde au cântat cu galeria.

Aproximativ 100 de suporteri i-au aşteptat pe „Silvă” şi pe elevii săi la aeroport în jurul orei 11:30, căpitanul Tudor Jucan fiind primul care a apărut în faţa fanilor cu trofeul în braţe.

Timp de aproape 30 de minute, noii campioni ai României au cântat şi s-au fotografiat cu suporterii, mulţi dintre ei ajunşi cu doar câteva ore mai devreme de la Bucureşti, acolo unde au asistat la finala cu Steaua. Mai apoi, autocarul lui U-BT Cluj s-a pus în mişcare către Sala „Horia Demian”, pe tot parcursul drumului fiind „escortat” de maşinile fanilor într-o atmosferă de sărbătoare.

Odată ajunşi în parcarea din faţa sălii clujene, jucătorii s-au îndreptat spre Someş, antrenorul Mihai Silvăşan şi căpitanul Tudor Jucan fiind primii care au sărit în apă, cu tot cu trofeu. Cei doi au fost urmaţi şi de restul echipei, „Slavă ţie, studenţie” fiind intonat, deopotrivă, atât de suporterii aflaţi pe margine, cât şi de jucătorii din apă.

Mai jos puteţi vedea câteva fotografii şi două filmuleţe cu bucuria campionior de la U-BT Cluj, care au câştigat Liga Naţională de baschet masculin fără să piardă vreun meci în finală. De menţionat că suporterii clujenilor îşi mai pot vedea favoriţii şi în această după-amiază, atunci când “studenţii” vor participa la parada de la Zilele Clujului, ce va avea loc în centrul oraşului, de la ora 17:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.