JSport.roJSport.ro

În faţa a 2.700 de spectatori, care au creat o atmosferă unică la un meci de baschet feminin în România jucat în ultimii ani, Universitatea Cluj a pierdut, însă, jocul al treilea din finala cu Sepsi Sfântu Gheorghe, 68-72 (16-17, 19-23, 11-16, 22-16).

Elevele lui Dragan Petricevic sunt obligate să câştige cele două meciuri rămase pentru a deveni campioane, orice înfrângere însemnând păstrarea titlului de către Sepsi.

Jocul de miercuri seara a fost controlat aproape în totalite de către oaspete, clujencele resimţind şi emoţiile de a evolua într-o sală plină, această presiune fiind mult mai bine absorbită de către actualele campioane ale României. Din cele 40 de minute ale partidei, Sepsi a fost la conducere pe tabelă aproape 33, având şi un „vârf” de 14 puncte la intrarea în ultimul sfert.

Mandache şi colegele sale au fost foarte aproape, însă, de a egala situaţia în ultimele două minute, însă au scăpat mingea în aut la un atac, când mai aveau doar două puncte de recuperat. Eliminarea şi a lui Brittany Denson pentru cinci greşeli personale, cea mai bună marcatoare a „studentelor”, 24 de puncte, a dus la o misiune imposibilă pe final, astfel că Sepsi s-a impus cu 72-68 şi e mare favorită la câştigarea unui nou campionat.

Acest lucru se poate întâmpla chiar la meciul de joi seara, care va începe tot de la ora 19:00, în cazul unei victorii a clujencelor jocul decisiv fiind programat duminică, la Sfântu Gheorghe.

Mai jos aveţi un filmuleţ cu atmosfera creată de suporterii Universităţii la meciul de miercuri seara şi câteva fotografii din timpul jocului, în tribune fiind atât jucătorii de la U-BT Cluj, cât şi fotbaliştii Universităţii.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.