JSport.roJSport.ro

IMG_3229Conducerea echipei de baschet masculin U-Banca Transilvania Cluj a făcut un apel către suporteri, mai ales către cei din galeria echipei de fotbal a Universităţii Cluj, pe care îi cheamă la meciurile din Liga Naţională.

După ce 50 de fani sibieni au asigurat fondul sonor în „Derby-ul Ardealului”, disputat miercuri la Sala Polivalentă, au apărut tot mai multe reacţii pe internet referitoare la o „linişte” nefirească existentă la meciurile lui U-BT, astfel că oficialii echipei de baschet au făcut un apel către suporteri înaintea partidei cu BC Mureş, ce va avea loc mâine, la ora 18:00.

„Clubul nostru, în dorința de a ne ridica mereu la înălțimea așteptărilor clujenilor și de a impune marca ’Baschet à la Cluj’ în baschetul românesc, de a ne pune numele pe lista campionilor, îi invită să vină alături pe toți cei care pot contribui la performanțele sale. Prieteni și colaboratori, autorități și suporteri, toți sunt importanți, toți pot să ajute la atingerea celor două obiective ale anului 2016 – Cupa României și titlul de campioană națională. De aceea, avem nevoie să ne fiți alături cu toții, fără rezerve! Îi invităm mai ales pe suporterii ’U’, galeria de suflet a Clujului universitar, ca fără reținere și fără resentimente să fie alături de noi! Să răsune Sala Polivalentă de acel ’Haide U’ vibrant, de minunatul ’Slavă ție, studenție’, astfel încât jucătorii să prindă aripi, să pară că sunt mai mulți, că sunt mai înalți, mai puternici și cu sufletul mare! Credem că acest lucru este ceea ce ne lipsește pentru a fi din nou campioni! Și credem că acest lucru poate fi și merită a fi făcut. Vă așteptăm cu drag”, este comunicatul adresat fanilor Universităţii Cluj, semnat de către conducerea clubului de baschet.

IMG_2478Oficialii clubului U-BT sperau la o reconciliere cu galeria echipei de fotbal după ce jucătorii echipei de baschet, alături de antrenorul Marcel Ţenter şi vicepreşedintele Mircea Cristescu, au participat la mitingul fanilor organizat în 10 martie.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Echipa de baschet UBT va avea alături de ea Clujul în efortul generos al Cetății de a avea, din nou, o campioană, dar trebuie mai mult suflet în abordarea unor partide care sunt considerate a fi „mai ușoare”, astfel s-ar evita unele rezultate nefavorabile, care nu permit, deocamdată, ascensiunea spre vârf. Este important locul ce -l va ocupa echipa înainte de play-off, de aceea sunt convins că galeria Universității va fi jucătorul în plus de pe teren, cel care va da aripi echipei conduse de Țenter și Pintea prin acel imn: „Slavă ție, studenție” !, de o rezonanță aparte în peisajul sportului din țară. Este un sfârșit de săptămână care va oferi traseul viitor pentru fotbaliștii, baschetbaliștii și voleibalistele „universitarilor”. Oricare vor fi rezultatele, „U” este prezentul, dar și viitorul sportului clujean și suporterii „știu de ce” !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.