JSport.roJSport.ro

IMG_3532Echipa de baschet masculin U-Banca Transilvania Cluj se va reuni luni seară pentru primul antrenament după o pauză de mai bine de două luni.

La şedinţa de pregătire, care va avea loc de la ora 18:30, la Sala Sporturilor “Horia Demian”, sunt aşteptaţi să participe toţi jucătorii străini pe care U-BT îi are sub contract, inclusiv cele trei transferuri din această vară, Maksym Pustozvonov, Ousmane Barro şi Aleksandar Rasic.

De la antrenament vor lipsi, însă, Vlad Moldoveanu şi Rolland Torok, cei doi români care se află în pregătire cu Naţionala, clujenii urmând să se antreneze pe plan loca până în 9 august.

“Cred că un club ca şi U-BT nu poate să se gândească la altceva decât la câştigarea tuturor competiţiilor în care intră pe plan intern. Asta trebuie să fie mentalitatea pe care să o inducem şi jucătorilor, acestea trebuie să fie obiectivele clubului în fiecare an”, declara noul antrenor al lui U-BT, Mihai Silvăşan, într-un interviu pentru CJSport.ro acordat în iunie.

“Studenţii” vor avea o lună şi jumătate ca să pregătească primul meci din noul sezon, Supercupa României cu CSM Oradea, programată în 15 septembrie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.