JSport.roJSport.ro

U-Banca Transilvania Cluj a produs surpriza neplăcută a etapei a 25-a a Ligii Naţionale de baschet masculin, pierzând pe terenul lui BC Timişoara, ultima clasată din grupa 1-6.

Bănăţenii s-au impus cu 78-69 (17-20, 22-17, 19-16, 20-16), după un meci în care au ştiut la maxim să profite de slăbiciunile clujenilor, cea mai mare fiind absenţa lui Kyndall Dykes.

În acest joc a venit rândul americanului să-i lase locul în teren lui Kariniauskas, iar ofensiva clujeană a avut de suferit, U-BT încheind meciul cu doar 69 de puncte marcate. De asemenea, câteva greşeli copilăreşti în ultimul sfert i-au împiedicat pe ardeleni să-i pună sub presiune pe timişoreni în finalul jocului, gazdele trăind fără emoţii ultimele minute.

Astfel, după cea mai slabă prestaţie din acest an, U-BT a bifat a treia înfrângere a sezonului, eşec care nu o afectează mai deloc în clasament, acolo unde va rămâne cu un avans de patru puncte în faţa următoarei clasate, CSU Sibiu.

Filip Adamovic, cu 16 puncte, a fost cel mai bun marcator al clujenilor în această seară, U-BT urmând să o întâlnească chiar pe CSU Sibiu, miercuri, în Sala Sporturilor “Horia Demian”.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.