JSport.roJSport.ro
foto: adevarul.ro
foto: adevarul.ro

Bruno Roschnafsky, fost campion naţional cu echipa de baschet masculin Universitatea Cluj, şi, de asemenea, component al naţionalei României, şi-a anunţat candidatura la funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca.

Acesta va fi susţinut de către Partidul Puterii Umaniste (PPU), Roschnafsky urmând să fie unul dintre adversarii actualului primar, Emil Boc, la alegerile locale din vară.

„Mi-am dat seama că nu se poate schimba nimic decât făcând politică, o politică corectă pentru oameni. Am fost foarte mulţi ani plecat în străinătate, dar pentru mine Clujul a rămas casa mea, în care nu s-a făcut prea mult din ce mi-am dorit eu şi ce am văzut în cei 12 ani de stat în Germania. Acum avem o şansă să punem bazele unei colaborări minunate între oamenii Clujului şi noi, să fie un oraş pentru oameni”, a spus Bruno Roschnafsky, citat de transilvaniareporter.ro, într-o conferinţă de presă a partidului care l-a lansat în cursa pentru Primăria Clujului.

„Bubu” a jucat baschet pe postul de pivot şi a fost coleg cu Ghiţă Mureşan în echipa de aur a Clujului din sezonul 1991-1992, care s-a terminat cu primul titlu de campioană al Universităţii. Roschnafsky a plecat de la “U” Mobitelco în 2007, după care a înfiinţat echipa BC Gladiator, cu care a şi promovat în Liga Naţională, acolo unde nu a rezistat, însă, decât un sezon. Între 2012 şi 2014, fostul pivot al Naţionalei a ocupat o funcţie de conducere la echipa BC Mureş, iar acum este inspector judeţean şef la Poşta Română Cluj.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.