JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a pierdut derby-ul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, 55-61 (18-13, 18-14, 13-14, 6-20), din etapa a 15-a a Ligii Naţionale feminine, după ce a condus timp de 37 de minute. Elevele lui Dragan Petricevic au plătit tribut unui sfert patru de coşmar, în care a marcat doar şase puncte.

Dornice să răzbune eşecul din tur, „studentele” au început perfect meciul de la Sfântu Gheorghe, dominând primul sfert. După ce au condus cu 6-0, clujencele au ajuns şi la nouă puncte avans, 15-6, la finalul primelor 10 minute având cinci puncte în faţa campioanei României.

Forcingul Universităţii a continuat şi în sfertul doi, Butulija şi colegele sale punând şi 12 puncte între ele şi formaţia din Sfântu Gheorghe. După 20 de minute de joc, Universitatea conducea cu 36-27, oaspetele având o primă parte a jocului perfectă şi datorită Dajanei Butulija, marcatoare a 11 puncte.

Gazdele au ieşit mult mai montate de la vestiare şi au început să recupereze din handicapul avut, apropiindu-se la doar patru puncte. Finalul sfertului trei le-a aparţinut clujencelor, însă, care au reuşit să intre în ultimele 10 minute cu avantaj de opt puncte, 49-41.

Sepsi a avut din nou un început perfect de sfert, „tăind” tot mai mult din avantajul clujencelor, cu aproape trei minute înainte de final reuşind să conducă pentru prima oară pe tabelă, 53-52. Din păcate pentru elevele lui Dragan Petricevic, campioana României a rezistat mult mai bine presiunii finalului de meci şi a reuşit să se impună cu 61-55, “U” mai reuşind doar trei puncte până la final.

Singura jucătoare cu peste 10 puncte la pauza mare, Butulija nu a mai izbutit decât două puncte în ultimele 20 de minute, Taneisha Harrison marcând şi ea tot 13 puncte în acest meci.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.