JSport.roJSport.ro

CSU - U CJ-68CS Universitatea Alba-Iulia a învins categoric Universitatea Cluj, cu 82-57, luni, în primul meci din play-off-ul Ligii Naţionale de Baschet Feminin. Prima parte a fost echilibrată (23-21, 16-14, primele două sferturi), însă în a doua parte gazdele au preluat controlul autoritar (25-14 şi 18-8 în ultimele două sferturi). 

Clujencele nu s-au regăsit în ultimele 20 de minute şi, după ce au intrat la pauză cu un handicap de doar patru puncte, la final au părăsit terenul învinse la 25 de puncte diferenţă. De menţionat că “U” a avut de două ori mai multe aruncări reuşite de la linia de trei puncte în comparaţie cu adversarele, opt faţă de patru, însă a păcătuit din plin de la semi-distanţă, doar 14 aruncări de două puncte intrând în coş, din 37 de încercări.

Cele mai bune marcatoare au fost Dyer 24 de puncte, Antic 17 şi Ursu 14, de la gazde, respectiv Grimes 20, Ajanovic 10, Young şi Prlja câte 9 puncte de la clujence.

Al doilea meci se va disputa pe 3 martie, de la ora 19, la Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca. Mai jos puteţi vedea o galerie foto de la meciul disputat la Alba Iulia, acolo unde au fost prezenţi şi câţiva fani veniţi special de la Cluj pentru a le încuraja pe fetele pregătite de Dragan Petricevici.

 

 

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.