JSport.roJSport.ro

Echipa de baschet feminin a Universităţii Cluj a obţinut o victorie mare pe terenul Olimpiei Braşov, 80-77 (23-23, 19-21, 16-18, 22-15), din penultima etapă a returului sezonului regulat.

După un joc echilibrat în cea mai mare parte, victoria a fost decisă de un final perfect al clujencelor, care au revenit de la 68-77 în patru minute.

Fetele lui Dragan Petricevic, aflate în revenire clară de formă, le-au pus mari probleme braşovencelor timp de 30 de minute. La începutul ultimului sfert, Olimpia a reuşit să se distanţeze în câteva rânduri la trei posesii, însă din minutul 36 gazdele nu au mai reuşit niciun punct.

„U” a izbutit un parţial de 12-0 în finalul partidei şi a bifat a patra victorie consecutivă. Cu câte 20 de puncte marcate, Ioana Ghizilă şi Aida Kalusic au fost cele mai bune clujence în această seară, „U” terminând meciul cu mai multe recuperări şi cu cinci aruncări în plus reuşite de la trei puncte.

Pentru clujence urmează ultimul meci al returului sezonului regulat, în weekendul următor, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, ce va avea loc în Sala Sporturilor “Horia Demian”.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.